Banner 980x90

Ventspilī notiks biznesa forums "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2017"

LETA
LETA
Ventspils, 25.maijs, LETA. 2.jūnijā olimpiskajā centrā "Ventspils" norisināsies izstāde un biznesa forums "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2017", aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Biznesa forumu organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Ventspils pilsētu. Foruma programmā iekļautas dažādas uzņēmējiem svarīgas un aktuālas tēmas. Diskusijā par nodokļu politikas pamatnostādnēm un investīciju piesaistes iespējām Kurzemes reģionā plāno piedalīties ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS), kā arī Ventspils domes, Latvijas Bankas un uzņēmēju pārstāvji.

Sadarbībā ar finanšu institūciju "Altum" foruma apmeklētājiem būs iespēja uzzināt par eksporta garantijām un paneļdiskusijā ar vairāku veiksmīgi eksportējošu uzņēmumu vadītājiem saņemt atbildes uz jautājumiem par iespējām un izaicinājumiem ārējos tirgos.

Foruma turpinājumā eksperti spriedīs par veidiem, kā veicināt uzņēmuma efektivitāti un sekmēt pārmaiņu ieviešanas procesu. Šajā sadaļā būs iespēja uzzināt vairāk par jaunā tipa biroju "Metropole", kas kā jauna veida pieeja darba vides sakārtošanai ieviests SIA "Lattelecom". Pieredzē par efektivitātes celšanu savā uzņēmumā dalīsies arī SIA "Bucher Municipal" pārstāvji. Turpinājumā plānota paneļdiskusija par efektivitāti un pārmaiņām uzņēmumos ar šajos procesos pieredzējušu uzņēmumu vadītāju līdzdalību.

Foruma noslēgumā ceļotājs Kārlis Bardelis, kurš 2016.gadā airu laivā kopā ar Gintu Barkovski pārairēja Atlantijas okeānam, pastāstīs par šo piedzīvojumu.

Pasākums "Uzņēmēju diena Kurzemē 2017" notiks 2.jūnijā no plkst.11 līdz 17.15.

"Uzņēmēju dienas Kurzemē" pirmo reizi kā Kurzemes reģionu visaptveroša izstāde tika rīkota 2016.gada maijā Liepājā, pulcējot aptuveni 150 dalībnieku un 10 000 apmeklētāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)