Banner 980x90

Ventspilī notiks jauno dziedātāju konkursa "Balss pavēlnieks" fināls

Jau otro gadu Latvijas Televīzija rīko jauno dziedātāju konkursu "Balss pavēlnieks", kas jau paspējis kļūt par ļoti gaidītu notikumu visiem dziedošajiem bērniem. Konkursa "Balss pavēlnieks" fināls arī šogad norisināsies Ventspils teātra namā "Jūras vārti", un tas notiks jau nākamsestdien, 28.maijā.

Pirmajā koncertā, kas vienlaikus būs arī konkurss, uzstāsies 10 solisti un 10 grupas vecumā no 5 līdz 11 gadiem. Katrs dalībnieks izpildīs vienu dziesmu latviešu valodā. Koncertu atklās pagājušā gada "Balss pavēlnieka" titula ieguvēja Roberta Kumsāre no Rīgas.

Otrajā koncertā piedalīsies 10 solisti un 10 grupas vecumā no 12 līdz 15 gadiem un to savukārt atklās pagājušā gada uzvarētāja rīdziniece Šarlote Lēnmane, kura, pateicoties uzvarai konkursā "Balss pavēlnieks", pārstāvēja Latviju Bērnu Eirovīzijā Baltkrievijā.

Taču to, kurš šogad iegūs stikla mākslinieces Ilzes Dūdiņas veidoto Balss pavēlnieka zizli, lems žūrija Guntara Rača vadībā. Atšķirībā no pagājušā gada, šogad tiks piešķirtas arī otrās un trešās vietas, kas saņems unikālas stikla medaļas.

Kā pēc 30.aprīlī notiekošā pusfināla atzina konkursa žūrija, šogad dziedātāju līmenis ir vēl augstāks, nekā pērn. Konkurence bijusi un ir milzīga, jo daudzi dalībnieki demonstrējuši ne tikai augsta līmeņa dziedātprasmi, bet pārsteiguši arī ar lieliskiem tērpiem un pārdomātu, savam vecumam atbilstošu šovu. Tas nozīmē, ka finālā skatītājus iepriecinās gan muzikāla kvalitāte, gan iepriecinoši daudzveidīgi priekšnesumi.

Koncertu viesu pulkā būs Ventspils dziedošie un dejojošie bērnu kolektīvi, kas kopā ar konkursa dalībniekiem ieskandinās Ventspils Bērnu svētkus.

LTV1 ēterā konkursa norise būs skatāma divas sestdienas pēc kārtas - 28.maijā plkst.19.30 un plkst. 21.20, kā arī 4.jūnijā plkst. 21.20.

Savukārt tie, kuri vēlēsies koncertu baudīt klātienē un just līdzi konkursa dalībniekiem Ventspils teātra namā "Jūras vārti", biļetes jau šobrīd var iegādāties iepriekšpārdošanā visās SIA "Biļešu serviss" kasēs, biļešu cena - Ls 2,-.

Ar visiem konkursa "Balss pavēlnieks" finālistiem aicinām iepazīties LTV1 mājas lapā: www.ltv1.lv.
Ventspils - pilsēta, kur piedzimst Balss pavēlnieks!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)