Banner 980x90

Ventspilī notiks putnu vērošanas pārgājiens

Ventspils, 19.sept., LETA. Septembra beigās Ventspilī notiks putnu vērošanas pārgājiens, aģentūru LETA informēja Ventspils muzejā.

Pulcēšanās pārgājienam paredzēta 30.septembrī plkst.10 Ventspils Livonijas ordeņa pilī. Gājiena iespējamais maršruts ir Ostmala, Jahtu osta, Dienvidu mols, pludmale un Jūrmalas parks, atpakaļceļā izvēloties parkus un zaļās zonas. Kopējais pārgājiena garums ir ap astoņiem kilometriem, bet ilgums - trīs stundas.

Pārgājiena dalībniekiem jānodrošinās ar piemērotu apģērbu, ieteicams ņemt līdzi binokli un fotoaparātu.

Pārgājienu vadīs putnu vērotājs Mareks Kilups.

Savukārt 29.septembrī plkst.12 Ventspils Livonijas ordena pilī notiks saruna ar bērniem un pusaudžiem par tēmu "Putnu vērošana – kāpēc? kā? kur?". Pēc stāstījuma, ko vadīs putnu vērotājs Kilups, paredzēta kopīga pastaiga Ventmalā līdz Jahtu ostai. Pastaigas ilgums atkarīgs no laika apstākļiem. Putnu vērošanai būs pieejami astoņi binokļi un citi tematiskie materiāli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)