Banner 980x90

Ventspilī notiks vieglatlētikas sacensības senioriem

Svētdien, 20.janvārī, plkst.12.00 Tautas sporta programmas "Nāc un sporto!" ietvaros Olimpiskā centra "Ventspils" vieglatlētikas manēžā notiks sacensības senioriem vieglatlētikā, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils pilsētas pašvaldības Sporta pārvaldē.

Sacensību mērķis ir sekmēt iedzīvotāju saturīga brīvā laika pavadīšanu un iespējas nodarboties ar sportu gan tiem, kuri beiguši aktīvās sporta gaitas, gan tiem, kuri joprojām sporto.

Sacensību programmā iekļautas šādas disciplīnas:
* 60 m,
* 300 m,
* 1500 m skrējieni,
* 3 km soļošana,
* tāllēkšana,
* augstlēkšana,
* lodes grūšana,
* trīssoļlēkšana (vīriešiem).

Sacensības notiks 6 vecuma grupās. Sacensībās piedalās sievietes un vīrieši, kuri sasnieguši 30 gadu vecumu un vecāki.

Dalībnieku iepriekšējie pieteikumi, norādot disciplīnas, kurās startēs, nosūtāmi pa e-pastu karlis.gubats@ventspils.gov.lv vai faksu - 63624412 līdz 2013. gada 18.janvārim plkst. 13.00. Dalībnieki, kuriem nav iespējams iesniegt iepriekšējos pieteikumus, piesakās sacensību vietā no plkst.11.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)