Banner 980x90

Ventspilī nūjošanas festivāla laikā būs ierobežota satiksme

Ventspils, 17.jūl., LETA. Sestdien, 22.jūlijā, Ventspilī nūjošanas festivāla laikā būs noteikti satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Ventspils Sporta pārvaldes metodiķis Kārlis Gubāts.

Autotransporta satiksme būs slēgta no plkst.11.30 līdz 14 sacensību trasē, kas vīsies no Piedzīvojumu parka pa Saules, Pētera, Ganību, Jūras un Kuldīgas ielu, Lielo prospektu, Ganību, Pāvila, Kuldīgas, Bērzu, Ganību un Krustkalnu ielu ar finišu Piedzīvojumu parkā.

Ieteicamais apbraukšanas maršruts ir pa Vasarnīcu, Ostas un Brīvības ielu.

Izbraukšana no slēgtā kvartāla starp Saules, Pētera, Ganību, Pāvila, Kuldīgas, Bērzu, Ganību un Riņķa ielu būs iespējama pa Inženieru ielu.

Tiks ierobežota arī sabiedriskā transporta kustība pilsētā, tāpēc iespējama autobusu kavēšanās. Atsevišķos maršrutos tiks mainīts kustības ceļš.

Jau ziņots, ka 22.jūlijā plkst.12 Ventspils Piedzīvojumu parkā tiks dots starts 8.Vislatvijas nūjošanas festivālam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)