Banner 980x90

Ventspilī organizēs semināru un diskusiju ciklu tūrisma uzņēmējiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ventspils bibliotēkas "Europe Direct" informācijas centrs sadarbībā ar Ventspils Tūrisma informācijas centru (TIC) organizēs semināru-diskusiju ciklu tūrisma jomā strādājošiem uzņēmējiem, aģentūru LETA informēja Ventspils TIC vadītājas vietniece Inga Aulmane.

Pirmā nodarbība notiks 3.martā plkst.14.00 Ventspils Galvenās bibliotēkas zālē, kad par tēmu "Kvalitātes nozīme viesmīlībā" ar uzņēmējiem runās lektors un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas eksperts Aivars Graikstis. Viņš kopš 2011.gada ir piedalījies Ventspils sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu novērtēšanā, izstrādājis un ar panākumiem ieviesis dažāda veida vadības sistēmas un apkalpošanas standartus dažādos Latvijas uzņēmumos.

Plānots, ka līdz tūrisma sezonas sākumam uzņēmēji varēs apgūt arī tēmas

"Parastu lietu neparasts pielietojums viesmīlības sektorā" un "Radošums ekonomikā un uzņēmējdarbībā".

Dalība semināros ir bez maksas. Pieteikties semināram var līdz 1.martam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)