Banner 980x90

Ventspilī pēc remonta darbu atsāks sociālā dienesta Pārventas filiāle

Rīga, 7.sept., LETA. Pēc vairāk nekā divu mēnešu pārtraukuma 10.septembrī savu darbu atsāks Ventspils Sociālā dienesta Pārventas filiāle Talsu ielā 39, aģentūru LETA informēja Ventspils pilsētas Sociālā dienesta Sabiedrisko attiecību speciāliste Olga Griķe.

Pārventas filiāles telpās ir veikts kosmētiskais remonts un uzgaidāmajā telpā ierīkota jauna darba vieta klientu apkalpošanas speciālistam.

Pēc remonta, lai nodrošinātu konfidencialitātes principu ievērošanu, atsevišķos kabinetos ir ierīkotas darba vietas sociālajam darbiniekam darbam ar pilngadīgām personām un sociālajam darbiniekam darbam ar ģimenēm ar bērniem.

Visiem pilsētas iedzīvotājiem pieņemšanu pie sociālā darba speciālistiem remonta laikā organizēja Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)