Banner 980x90

Ventspilī pieminēs komunistiskā genocīda upurus

Ventspils, 11.jūn., LETA. Ventspilī 14.jūnijā notiks komunistiskā genocīda upuru piemiņai veltīti pasākumi, aģentūru LETA informēja Ventspils Kultūras centrā.

Plkst.18 ikviens tiek aicināts uz kopīgu piemiņas brīdi Tilta dārzā, kur pieminēs 1941.gada 14.jūnija deportācijas upurus. Atceres brīdī piedalīsies pārstāvji no Ventspils novada politiski represēto apvienības, Zemessardzes 46.kājnieku bataljona, Ventspils pilsētas domes un Ventspils Kultūras centra. Godinot uz Sibīriju izsūtīto piemiņu, ar muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies dziesmu ansamblis "Ventiņ".

Plkst.19.30 Ventspils Nikolaja evaņģēliski luteriskajā baznīcā notiks koncerts "Dziedam jaunu dziesmu". Koncertā piedalīsies ērģelniece Kristīne Adamaite, saksofonists Artis Sīmanis un mecosoprāns Ieva Parša.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)