Banner 980x90

Ventspilī "Popiela-2013" pulcinās dalībniekus no septiņām skolām

Piektdien, 12.aprīlī, plkst.18.00 Ventspils Jaunrades nama lielajā zālē norisināsies Ventspils pilsētas "Popiela - 2013", kurā piedalīsies vispārizglītojošo skolu 1.-12.klašu skolēni no septiņām pilsētas skolām, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja pilsētas pašvaldības Izglītības pārvaldē.

Pasākumā piedalīsies 12 priekšnesumi. Konkursā jaunieši tiks vērtēti vairākās vecuma grupās, no 1.-4.klasei, 5.-9.klasei un 10.-12.klasei. Uzvarētāji tiks pie saldām balvām. Popielas starplaikos pasākuma apmeklētājus priecēs arī  Ventspils Jaunrades nama mūsdienu deju studija "Skorpins" (skolotāja Inga Spodiņuka).

Šāds muzikāli teatrāls pasākums palīdz realizēt skolēnu idejas, parādīt un attīstīt viņu talantus, kā arī iesaista jauniešus sabiedriskajā dzīvē. Viens no mērķiem ir pamudināt skolēnus attīstīt savas aktiermeistarības iemaņa, kas noteikti noderēs, lai veiksmīgi uzstātos publikas priekšā.

Pasākuma dalībnieki cer zālē ieraudzīt ne tikai savus draugus, klasesbiedrus un vecākus, bet arī skolotājus un pārējos ventspilniekus, kuri vēlas redzēt izklaidējošus un jautrus priekšnesumus. Pasākuma ieejas maksa viens lats.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)