Banner 980x90

Ventspilī turpina būvēt jaunus siltumtīklus

Rīga, 19.jūl., LETA. Pašvaldības SIA "Ventspils siltums" parakstījusi līgumu par jaunu siltumtrašu būvniecību no Dzeņu un Atpūtas ielu krustojuma līdz ēkām Riņķa ielā 2 Piejūras brīvdabas muzejā un Vasarnīcu ielā 56 Piejūras kempingā, aģentūru LETA informēja "Ventspils siltums" tehniskais direktors Eduards Bonfelds.

Šajā posmā izbūvēs siltumtīklus ar rūpnieciski izolētām caurulēm 1073 metru garumā, kā arī veiks teritorijas labiekārtošanas darbus. Būvdarbus paredzēts pabeigt līdz šā gada 30.oktobrim.

Saskaņā ar iepirkuma procedūru, līgums par būvdarbu veikšanu parakstīts ar SIA "Ostas celtnieks" par kopējo summu 499 015 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN). Savukārt būvuzraudzības pakalpojumu siltumtīklu būvniecībai par 9 559 eiro nodrošinās SIA "CC3".

Būvdarbi objektā notiks kompleksi ar pašvaldības SIA "Ūdeka", kas Vasarnīcu ielas posmā no Parka ielas līdz Riņķa ielai veiks ūdensvada tīklu pārbūvi.

Kā liecina portālā "Firmas.lv" publicētā informācija, "Ostas celtnieks" apgrozījums 2017.gadā bija 32 142 488 eiro, savukārt peļņa - 372 491 eiro. Apmaksātais pamatkapitāls - 711 360 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)