Banner 980x90

Ventspilī "vīra dūšā" vada dažādus spēkratus

Ventspils pašvaldības policija laika posmā no pirmdienas, 5.novembra, līdz svētdienai, 11.novembrim, sastādīja divus ziņojumus Ceļu policijai par automašīnu vadīšanu un vienu par velosipēda vadīšanu alkohola reibumā, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils pilsētas pašvaldības policijā.

Pagājušajā nedēļā sastādīti arī divi ziņojumu Ceļu policijai par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Pašvaldības policija minētajā laika posmā aizturēja 25 personas, tostarp desmit iereibušas personas nogādātas atskurbšanai un sešas personas nogādātas mājās. Viena persona nogādāta valsts robežsardzē, aizturēti arī divi nepilngadīgie un divas personas par citiem pārkāpumiem. Savukārt Valsts policijā nogādātas četras personas. Jāatzīmē, ka tostarp nav bijis neviens agresīvs skandālists, vai ar narkotikām saistīta persona.

Pašvaldības policija nedēļā izbraukusi uz 77 izsaukumiem un reģistrēti 184 administratīvie pārkāpumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)