Banner 980x90

Ventspilnieki vēl var paspēt piedalīties ŪDEKAS konkursos

Vēl tikai šonedēļ ventspilniekiem ir iespēja iesniegt darbiņus "ŪDEKAS" rīkotajos konkursos par godu uzņēmuma 45 gadu jubilejai, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv norādīja pašvaldības SIA "ŪDEKA" speciāliste Egita Pētersone.

Konkursi skolēniem izsludināti jau februāra vidū, un tajos aicināti piedalīties bija visu Ventspils vispārizglītojošo skolu skolēni. 1.- 4. klašu skolēni tika aicināti zīmēt zīmējumus, 5.-9. klašu skolēni - stāstīt stāstus un fotografēt, bet vidusskolēni- veidot video rullīšus par ūdens nozīmi cilvēka dzīvē un dabā, kā arī par ūdenssaimniecību Ventspilī.

Kā Ventpils24.lv norādīja Pētersone, labākos zīmējumus varēs apskatīt "ŪDEKAS" jubilejas izstādē teātra namā "Jūras vārti", savukārt to un citu labāko darbu autori tiks apbalvoti "ŪDEKAS" jubilejas nedēļas noslēguma pasākumā skolēniem, Pasaules ūdens dienā – 22.martā. Vairāk par konkursiem – konkursu nolikumos un plakātos (skolās pie ziņojumu dēļiem), kā arī " www.udeka.lv" sadaļā "Brīvam brīdim".
 
Savukārt pārējie iedzīvotāji tiek aicināti izpausties radoši, piedaloties konkursā "Tīrais ūdens Ventspilī". Jāsacer dzejolis, pantiņš, stāsts vai vienkārši jauki vārdi par tīro Ventspils ūdeni un jāiesūta "ŪDEKAI" uz e-pastu udeka@ventspils.gov.lv vai pa pastu: Pašvaldības SIA "ŪDEKA", Talsu iela 65, Ventspils, LV-3602 (lūdzam norādīt savu vārdu, uzvārdu, adresi, e-pastu un tālruni)! Labākie darbi tiks publicēti, un to autori saņems pārsteiguma balvas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)