Banner 980x90

Ventspils Augstskola rosina vidusskolēnu interesi par elektroniku

No 7.novembra līdz 5.decembrim Ventspils Augstskolā katru ceturtdienu notiks dažādas ar elektroniku, datorzinātni un kosmosa tehnoloģijām saistītas nodarbības, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Ventspils Augstskolā.

Nodarbības paredzētas Ventspils vidusskolēniem un notiks bez maksas. Pirmā nodarbība par vienkāršu spēļu un atjautības uzdevumu programmēšanu notiks ceturtdien, 7.novembrī, no plkst.16.00 līdz plkst.19.00.

Lai pieteiktos nodarbībām, skolēniem jāaizpilda pieteikuma anketa augstskolas mājas lapā vai jāpiesakās skolās pie saviem dabaszinātņu skolotājiem. Sīkāka informācija www.venta.lv/muzizglitiba un Ventspils Augstskolas Mūžizglītības centrā pa tālruni 27738823, 63629650 vai e-pastu mic@venta.lv.

Kā rāda iepriekšējo gadu pieredze, šādi radošie izaicinājumi ļoti ieinteresē skolēnus, un liela daļa no viņiem labprāt vēlas šo kursu turpināt. To, ka nodarbības ir aizraujošas apliecina fakts, ka katru gadu 3-4 dalībnieki izlemj turpināt mācības VeA Informācijas tehnoloģiju fakultātē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)