Banner 980x90

Ventspils bērnu pilsētiņās svinēs meteņus

Svētdien, 17.februārī, plkst.12.00 Bērnu pilsētiņā un plkst.15.00 bērnu parkā "Fantāzija" tiks svinēti Meteņi, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils Kultūras centra pārstāvis.

Laikā, kad īsās ziemas dienas sāk stiepties garākas, kad laiks sāk griezties uz pavasara pusi, latvieši svin Meteņus. Meža Rūķis arī gaida svētkus un steidzas pie bērniem, lai pastāstītu par Meteņa dienas maģiskajiem rituāliem, par dziedāšanas un dancošanas tradīcijām. Uzzināsim, ko Meteņos sauc par "lielo debesu pīrāgu", kāpēc jāmētā pogas un jāsien zaru slotiņas.

Atnāciet, Rūķis un draiskulīgais Zaķis Jūs gaidīs! Līdzi ņemsim saulīti "kabatās", un kopā pamāsim pavasarim!

Pēcpusdienu vadīs Valmieras kultūras pasākumu vadītājas Līga Stebere un Ineta Vanaga. Ieeja pasākumos bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)