Banner 980x90

Ventspils bigbends un Intars Busulis koncertēs "Jūras vārtos"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pateicoties pastiprinātajai mūzikas cienītāju interesei, mainīta 10.novembrī paredzētā Ventspils bigbenda un Intara Busuļa koncerta norises vieta. Šī gada koncertsērijas "Džems ar Ventspils bigbendu" noslēdzošais koncerts notiks teātra nama ''Jūras vārti'' lielajā zālē.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja SIA "Kurzemes filharmonija" Mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Antra Lācberga, šoreiz viesmākslinieka lomā iejutīsies atraktīvais mūziķis, kura vārds komentārus neprasa – Intars Busulis. Būdams populārs un klausītāju mīlēts dziedātājs, Intars ir arī trombonists, inerneta medija "BoomFM" raidījuma "Par neko" viens no varoņiem, savulaik bijis arī radio ētera personība, piedalījies un joprojām piedalās dažādos populāros TV šovos gan mūsmājās, gan ārvalstīs.

Līdzīgu koncertu cikla ietvaros Ventspils bigbends iepriekš jau muzicējis kopā ar izciliem jaunās paaudzes mūziķiem – ar Kārli Vanagu (Latvijas Radio Big Band mākslinieciskais vadītājs), Tomu Rudzinski (Amsterdamas konsrvatorijas maģistrs, starptautisku konkursu laureāts, "Sony Jazz Stage 2014" laureāts), Viktoru Ritovu (Latvijas Radio Big Band solists, pasniedzējs Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā), Dāvi Jurku (Latvijas Radio Big Band solists, "Sony Jazz Stage 2014" laureāts).

Biļetes uz koncertu nopērkamas t/n "Jūras vārti" un visās "Biļešu Serviss" kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena 9,90 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)