Banner 980x90

Ventspils Elektronikas centrs svin spāru svētkus

Uzņēmuma SIA "Ventspils Elektronikas Fabrika" kopā ar Elektronikas centra būvniekiem - SIA "Pilsbūve" vadītāji saviem kolektīviem piektdien, 19.decembrī, sarīkoja pārsteigumu - spāru svētkus, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Ventspils pašvaldībā.

Vainagu spāru svētkiem sagādāja "Ventspils Elektronikas Fabrika", kas ir noslēgusi līgumu par Elektronikas centra telpu nomu.

Rūpnīcas vadītājs Aldis Cimoška atzinīgi vērtē līdz šim būvnieku paveikto un novērtē, ka darbi norit pēc iepriekš nospraustā plāna:  "Esam nepacietīgi apgūt jaunās nomas telpas un izvietot tajās gan esošos ražošanas procesus, kam esošās ēkas ir kļuvušas par šauru, gan izvietot jaunus ražošanas procesus, ko pieprasa klienti. Elektronikas centra atklāšana ir plānota 2015.gada vasaras sākumā."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)