Banner 980x90

"Ventspils nafta" termināls" saņem augstākos novērtējumus Ilgtspējas indeksā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ceturtdien, 9.jūnijā, SIA "Ventspils nafta" termināls" (VNT) 2016.gadā Ilgtspējas indeksā jau otro gadu pēc kārtas saņēma platīna kategorijas balvu un pirmo reizi Ilgtspējas indeksā ietvaros ieguva statusu "Ģimenei draudzīgs komersants". Pasākumā Atbildīgu ideju tirgus VNT par savas iniciatīvas prezentāciju "Darbuzņēmēju drošības uzlabošanas programma" ieguva specbalvu "Atbildīga biznesa gada iniciatīva".

Kā pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pastāstīja AS "Ventspils nafta" komunikācijas konsultante Ketija Strazda, VNT Ilgtspējas indeksā piedalās ceturto gadu, sasniegtie rezultāti ir tiešs apliecinājums uzņēmuma augstās korporatīvās atbildības un ilgtspējas sniegumam, kā arī uzņēmuma veiksmīgi īstenotajai darbinieku darba un ģimenes dzīves saskaņošanas politikai.

VNT ģenerāldirektors Larss Panclafs uzsver: "Esmu gandarīts par saņemto novērtējumu un vēlos pateikt paldies VNT darbiniekiem par profesionālo komandas darbu, kas palīdz sasniegt atzinīgus rezultātus. Neraugoties uz to, ka nereti vietējā līmenī saskaramies ar izaicinājumiem, mēs pierādām, ka Korporatīvā atbildība mums ir ikdienas darba sastāvdaļa. Lai noturētu ietekmīga un dinamiska tirgus segmenta pārstāvja pozīcijas, mums jādomā par mūsdienīgu uzņēmuma vadības pieeju. Ne tikai dalība Ilgtspējas indeksā un pasākumā Atbildīgu ideju tirgus, bet arī saņemtais "Ģimenei draudzīgs komersants" statuss raksturo uzņēmuma kultūru, tā izpaužas mūsu darbībā attiecībās ar darbiniekiem un sadarbības partneriem."

Ilgtspējas indekss Latvijā tiek organizēts jau septīto gadu, tas ir stratēģisks vadības instruments, kas balstīts uz ietekmīgākā globālā indeksa Dow Jones Sustainability Index un Business in the Community CR Index pieredzi, starptautiski atzītas metodoloģijas piecās kategorijās: stratēģija, darba vide, tirgus attiecības, vide un sabiedrība jeb vietējā kopiena. Iniciatīvas partneri ir Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts, Latvijas Darba devēju konfederācija un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)