Banner 980x90

"Ventspils siltuma" valdes priekšsēdētāja amatā atkārtoti izvirza Uzari

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv

18.decembrī, saistībā ar Pašvaldības SIA ''Ventspils siltums'' valdes priekšsēdētāja Arņa Uzara pilnvaru termiņa beigšanos, Ventspils pilsētas dome ievēlēšanai Pašvaldības SIA ''Ventspils siltums'' valdes priekšsēdētāja amatā nākamajam pilnvaru termiņam izvirzīja Arni Uzari.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja personāla nodaļas vadītāja p.i. Elīna Feldmane, nolūkā nodrošināt efektīvu sabiedrības pārvaldību, veikta Pašvaldības SIA "Ventspils siltums" valdes priekšsēdētāja Arņa Uzara iepriekšējā pilnvaru termiņā paveiktā izvērtēšana un apzināta Pašvaldības SIA "Ventspils siltums" valdes priekšsēdētāja Arņa Uzara vīzija un mērķi attiecībā uz sabiedrības saimnieciskās darbības vadības jautājumu risināšanu.

Arnis Uzaris ir ieguvis siltumapgādes nozarei atbilstošo izglītību Rīgas Politehniskajā institūtā, specialitātē – siltuma, gāzes apgāde un ventilācija, kā arī ieguvis profesionālo pieredzi siltumapgādes jautājumos kapitālsabiedrības vadošos amatos.

Arnim Uzarim nepastāv normatīvajos aktos noteiktie šķēršļi Pašvaldības SIA "Ventspils siltums" valdes priekšsēdētāja amata ieņemšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)