Banner 980x90

Ventspils vieglatlētikas sacensībās senioriem piedalās gandrīz 90 sportisti

Svētdien, 20.janvārī, Olimpiskā centra "Ventspils" vieglatlētikas manēžā tautas sporta pasākuma "Nāc un sporto!" ietvaros norisinājās ziemas sacensības vieglatlētikā senioriem, kurās piedalījās gandrīz 90 sportisti, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils pilsētas pašvaldības Sporta pārvaldē.

Sportisti bija sabraukuši no Ventspils, Ventspils novada, Rīgas, Jūrmalas, Bauskas, Tukuma, Talsiem, Liepājas, Kuldīgas, Varakļāniem u.c. Ar mūsējiem paspēkoties bija ieradušies arī kaimiņi no Lietuvas.

Sacensības tika aizvadītas 6 vecuma grupās un šādās disciplīnās - 60m, 300m un 1500 m skrējienos, tāllēkšanā, augstlēkšanā, trīssoļlēkšanā, lodes grūšanā un 3 km soļošanā.

Pirmās vietas savās vecuma grupās izcīnīja sekojoši Ventspils pilsētas sportisti: Aivars Dāvids, Austra Reinberga, Ināra Lepse, Olafs Ķeņģis, Santa Feldmane, Austra Fūrmane, Uģis Lasmanis, Valdis Cela, Ēriks Fogels, Juris Barauss, Vidis Upenieks un Māris Petrovskis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)