Banner 980x90

"Vitol" par 28 miljoniem iegādāsies "Hascol Petroleum Limited"

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv

AS ''Ventspils nafta'' īpašnieka ''Vitol Group'' (Vitol) uzņēmumu grupā esošais ''Vitol Dubai Limited'' noslēdzis akciju iegādes līgumu ar vairākiem ''Hascol Petroleum Limited'' (Hascol) akcionāriem. Ieguldot aptuveni 28 miljonus ASV dolāru, ''Vitol Dubai Limited'' īpašumā nonāks 15% ''Hascol'' kopējo akciju, kā arī tiks piedāvāta iespēja viena gada laikā iegādāties vēl 10% akciju, ja tiks saņemti atbilstoši oficiālie apstiprinājumi.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja uzņēmuma pārstāvji, "Hascol" ir strauji augošs Pakistānas mazumtirdzniecības uzņēmums, kas nodarbojas ar naftas produktu pirkšanu, uzglabāšanu un pārdošanu. Uzņēmumam pieder vairāk nekā 300 degvielas uzpildes staciju visā pasaulē. Pašlaik uzņēmuma pārdošanas apjomi ir palielinājušies par 38% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. Ņemot vērā "Hascol" infrastruktūru visā valstī, uzņēmums atrodas labā pozīcijā, lai turpinātu apmierināt augošo enerģijas pieprasījumu Pakistānā.

Kriss Beiks (Chris Bake), "Vitol" Izpildkomitejas loceklis, norādījis: "Pakistāna ir valsts ar milzīgu potenciālu. Mēs esam priecīgi par iespēju veikt ieguldījumus šīs valsts enerģētikas nozarē un gaidām iespēju sadarboties ar "Hascol", lai varētu optimizēt tā piegādes ķēdi un turpināt palielināt uzņēmuma ietekmi."

Vairāk informācijas: www.vitol.com

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)