Banner 980x90

Ziemassvētku pabalstiem Ventspils pašvaldība šogad atvēlējusi 344 615 eiro

Rīga, 16.nov., LETA. 20.novembrī Ventspils Sociālajā dienestā sāksies iesniegumu pieņemšana Ziemassvētku pabalsta saņemšanai, un materiālajam atbalstam gadu mijā pašvaldība šogad atvēlējusi 344 615 eiro, aģentūru LETA informēja dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Olga Griķe.

Pabalstu 43 eiro apmērā varēs saņemt pensionāri un personas ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs pirms nodokļu nomaksas nepārsniedz 338 eiro, kā arī bērni ar invaliditāti un bez vecāku gādības palikušie bērni. Savukārt pabalstu iepirkumu kartes veidā 30 eiro apmērā par katru nepilngadīgu bērnu varēs saņemt trūcīgas un maznodrošinātas ģimenes. Plānots, ka pabalstu Ziemassvētkos varēs saņemt 8105 ventspilnieki.

Pensionāri un personas ar invaliditāti piešķirto pabalstu varēs saņemt trīs dažādos veidos - bankas norēķinu kontā, Sociālā dienesta kasēs vai ar piegādi mājās.

Bērniem ar invaliditāti, bāreņiem un bez vecāku gādības palikušiem bērniem pabalstu izmaksās Sociālā dienesta kasēs vai, pārskaitot uz bērna vecāku vai aizbildņu bankas norēķinu kontiem.

Trūcīgas un maznodrošinātas ģimenes ar bērniem pabalstu varēs saņemt Sociālā dienesta kasēs. Šis pabalsts tiks izsniegts iepirkumu kartes veidā, ko varēs izmantot pārtikas produktu un citu preču iegādei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)